Tekvicový krém ako polievka
Tekvicový krém ako polievka
Zamiešajte do porcie krému citrónový rybí olej z tresčej pečene (my používame napr. Möllers) v dávke zvyčajne 5 ml, ale i napríklad 10 ml,
Ozdobte hustým kefírom a podávajte.
Tekvica je nabitá množstvom antioxidačných látok, vitamínov a minerálnych látok.
Zmes čerstvej jesennej zeleniny s červenou kari pastou ako hlavný chod.
Hodne bielej a červenej cibule, celé šampiňóny, kúsky Hokaido a osmažiť na troške repkového oleja. Pridá sa kari pasta podľa chuti, kúsky cukety, dostatok cesnaku, oregano, kúsky mierne pálivej zelenej papriky, nakoniec kúsky paradajok. Zelenina musí byť na skus! Nakoniec môžete pridať dávku rybieho oleja, tak ako do tekvicového krému (pozor na celkovú dávku na deň).
Chutí aj s čerstvým celozrnným pečivom.
Zaujímavé je, že aj "mäsožravé osoby" toto zjedia bez odporu. Pre malé deti to ale nie je.
A opäť - plné antioxidantov, vitamínov, minerálnych látok.
Hra farieb je krásna, jeme aj očami!
Dobrú chuť. J.Ruprich